Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Kurser

Kinesiska kurser

KINESISKA.NU - A Kurs

Kursen består av 18 kapitel och är skriven för svenskar. Vår målsättning är att lära ut modern kinesiska, som den talas idag. Det finns ett stort intresse för att lära sig kinesiska, det behövs studiematerial på svenska. Kursen bygger på våra fleråriga erfarenheter av att undervisa nybörjare och har använts av många skolor i Sverige.

Kinesisk pop musik

Lyssna dessa utvalde pop låtar och fånga kinesiska melodin. Översättning saknas. Du kan bidra till med översättning i vårt forum.

KINESISKA.NU - B Kurs

Kursen  består av 18 kapitel och är en fortsättning till A kurs. Vår målsättning är att lära ut modern kinesiska, som den talas idag. Kursen bygger på våra fleråriga erfarenheter av att undervisa nybörjare och fungerar väl för självstudie. Till kursen finns det ljud inspelning och ordlistor och övningar.

Berättelsen om Sanmao

En läskurs i kinesiska om en av kinesiska barnens favorit figur Sanmao - tre hårige. Ljudfil finns, men översättning saknas. Du kan bidra till översättningen i vårt forum.

KINESISKA.NU - C Kurs

En fortsättning till A och B Kurs. Underuppbyggnad just nu. Det går att bygga upp innehållet tillsammans med oss, genom att berätta vad du vill lära dig mer efter A + B kurser. I vårt forum kan du skriva ditt önskemål, på svenska eller kinesiska. Målet är att skapa läromedel som är anpassat till dagens behov.

Kinesiska Tang dikter

En läskurs för avancerad nivå kinesiska. Men det förhindra dig inte att titta på hur en klassisk kinesisk dikt ser ut och läsa de engelska översättningarna, eller försöker göra din egen tolkning i vårt forum.

Asset 1 Asset 2 Asset 3